Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorRoučová, Eva
dc.contributor.authorŠimečková, Lucie
dc.date.accessioned2024-03-12T07:31:14Z
dc.date.available2024-03-12T07:31:14Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-05-13
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/42313
dc.description.abstractTato diplomová práce se zabývá tématem "Tvořivé pojetí přípravy pokrmů na 1. stupni ZŠ". V teoretické části se zabývám třemi hlavními oblastmi. První oblast je věnována aktivizačním metodám na 1. stupni ZŠ. Druhá oblast popisuje tematický okruh Příprava pokrmů podle Rámcově vzdělávací program pro základní vzdělávání. Třetí a závěrečná oblast se zabývá teorií tvořivosti v technické výchově na 1. stupni ZŠ. Praktická část obsahuje šest námětů, které se zaměřují na přípravu pokrmů, exkurze spojené s přípravou pokrmů a základy etikety. Vytvořené náměty jsou určeny pro žáky od první do čtvrté třídy základních škol. Obsahem praktické části jsou detailně popsané přípravy pokrmů, exkurze spojené s potravinářstvím a hodnotící pracovní listy.cze
dc.format129 s.
dc.format129 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectaktivizační metodycze
dc.subjectčlověk a svět prácecze
dc.subjectexkurzecze
dc.subjectpříprava pokrmůcze
dc.subjecttvořivostcze
dc.subjectactivation methodseng
dc.subjectcreativityeng
dc.subjectexcursionseng
dc.subjectman and the world of workeng
dc.subjectpreparation of mealseng
dc.titleTvořivé pojetí výuky vzdělávacího celku Příprava pokrmů na 1. stupni ZŠcze
dc.title.alternativeCreative Teaching Concepts of the Education of the Whole Preparation of the Dishes in Primary School Educationeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag56352
dc.description.abstract-translatedThe present degree work deals with the topic "Creative Teaching Concepts of the Education of the Whole Preparation of the Dishes in Primary School Education". In the theoretical part i focus on the following main three areas. The first part dwells on activation methods in primary school education. The second part describes the educational range The Preparation of Meals According to General Educational Programme. The third and final part deals with the theory of creativity in technical education in primary schools. The practical part contains six subjects which are concentrated on the meals preparation, the excursions related to the meals preparation and the basis of etiquette. The created topics are designed for pupils of primary 1 - 4 classes. The contents of the practical part consists of the detailed description of the meals preparation, the excursions related to the food processing, and the evaluating work sheets.eng
dc.date.accepted2020-06-09
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineUčitelství pro 1. stupeň základních školcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameMgr.
dc.thesis.degree-programUčitelství pro základní školycze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeVeselý, Bedřich


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam