Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVácha, František
dc.contributor.authorJanoušek, Petr
dc.date.accessioned2021-11-19T11:43:45Z
dc.date.available2021-11-19T11:43:45Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2010-05-07
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/939
dc.description.abstractObilovina triticale zpracovaná v různých formách (šrotovaní, tepelná úprava) a její vliv na kvalitativní vlastnosti masa (obsah tuku, výtěžnost, textura) byl sledován na tržním kaprovi (Cyprinus carpio) v Nadějské soustavě rybníků: Horák, Baštýř a Fišmistr. Ve svalovině byl stanoven obsah živin: dusíkáté látky, tuk, popel, bezdusíkaté látky výtažkové a sušina. Byl stanoven produkční podíl přirozené potravy a doplňkového krmiva. Na filetech byly měřeny základní texturní vlastnosti jako je tuhost, žvýkatelnost, elasticita a soudržnost.cze
dc.format36 s.
dc.format36 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjecttriticalecze
dc.subjecttexturní vlastnosticze
dc.subjectCyprinus carpiocze
dc.subjectobsah živin v masecze
dc.subjecttriticaleeng
dc.subjecttextural propertieseng
dc.subjectCyprinus carpioeng
dc.subjectnutrient content in meateng
dc.titleVliv výživy kapra (Cyprinus carpio) na kvalitativní vlastnosti masacze
dc.title.alternativeThe influence of nutrition of carp (Cyprinus carpio) on the qualitative characteristics of meateng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag15347
dc.description.abstract-translatedCereal triticale worked in various forms (kibbled, heat treatment) and its impact on the quality characteristics of meat (fat, yield, texture) was observed on the market carp (Cyprinus carpio) in ponds system Naděj: Horák, Baštýř a Fišmistr. The content of nutrients was determined in the fish muscle: crude protein, fat, ash and solids. Production share of natural food and supplementary feeding has been set. The fillets were measured basic texture properties such as hardness, chewiness, springiness and cohesiveness.eng
dc.date.accepted2010-06-14
dc.description.departmentFakulta rybářství a ochrany vodcze
dc.thesis.degree-disciplineRybářstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vodcze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam