Rozvoj nabídky produktů cestovního ruchu na Prachaticku - Kohárová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem diplomové práce je vytvořit návrhy a atraktivity vhodné pro volný čas na Prachaticku, které přinesou další rozvoj cestovního ruchu tohoto území. Za účelem naplnění cíle práce, bylo nutné zhodnotit současnou nabídku, zjistit potenciál cestovního ruchu, současné možnosti využití volného času a na základě výsledků navrhnout nové atraktivity pro volný čas. Návrhy jsou rozděleny na obecná doporučení, zapojení konkrétních atraktivit do nabídky a vytvoření balíčků služeb pro turisty.
The development of tourism product's offer in Prachatice region
Keywords: cestovní ruch; animace; volný čas; motivace k účasti na turismu; aktivní trávení volného času; tourism; animation; leisure time; motivation to travel; active spending time