Infrastruktura podniků ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Blatensko - Jíchová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou infrastruktury podniků ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Blatenska a definuje možnost dalšího rozvoje zkoumaných podniků na základě průzkumu zákaznických potřeb, vyjádření podnikatelů a dalších subjektů věnujících se zkoumaným službám a rozvoji vybraného území.
The Infrastructure of business of accommodation services in Blatensko area
Keywords: cestovní ruchu; ubytovací služby; stravovací služby; zákazník; oblast; tourism; accommodation; catering services; customer; area