Možnosti finančního zabezpečení úprav zahrad v mateřských školách - Špírková, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou nedostatečného vybavení školních zahrad u mateřských škol a nedostatkem peněžních prostředků na jejich obnovu. Formou literární rešerše zpracovává přehled dostupných finanční zdrojů (od úrovně dotačních programů města až po mezinárodní, firemní dotační programy), které by mohly být použity pro obnovy těchto zahrad. Využitím dotazníkové metody je v praktické části práce vyhodnocena úspěšnost a neúspěšnost různých typů projektů. V závěru se nachází n vrh řešení pro budoucí žadatele. Jedním z výstupů bakalářské práce je zpracování projektové žádosti pro naši mateřskou školu a její podání do dotačního programu.
Possibilities of financial support for the modification of the garden at the Kindergarten
Keywords: finanční zdroje; školní zahrada; vybavení zahrad; financial resources; garden equipment; school garden