Historie a současnost hudebního školství v Milevsku - Maršíková, Renáta (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem mé bakalářské práce je zpracovat historii i současnou podobu hudebního školství v Milevsku včetně Základní umělecké školy Milevsko. V další části se zaměřím na soubory působící na této umělecké škole, na současné i bývalé pedagogy a úspěšné absolventy.
The history and present of music education in Milevsko