Fotovoltaická elektrárna - návratnost a zhodnocení investice - Dudová, Alena (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této práce je posouzení návratnosti a efektivnosti investice do fotovoltaické elektrárny, následně pak porovnání výhodnosti investice za současných podmínek výkupu této energie s podmínkami, které byly platné v minulosti.
Photovoltaic power station - return and evaluation of investment
Keywords: fotovoltaická elektrárna; obnovitelné zdroje; ekonomické hodnocení investic; garantovaná výkupní cena; photovoltaic power station; renewable energy sources; economic evaluation of investment; guaranteed price for the purchase of energy