Vliv předplodiny na výnosové parametry ozimé pšenice v podmínkách ekologického zemědělství - Matoušek, Jiří (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce pojednává o vlivu předplodiny na výnosové parametry ozimé pšenice v podmínkách ekologického zemědělství. Zabývá se vlivy různých předplodin (LOS, jetel a brambory) na tyto parametry.
The Influence of Precrop on Gaining Parameters From Perennial Wheat in Terms of Ecological Agriculture
Keywords: Vliv předplodiny; ekologické zemědělstí; výnosové parametry; ozimmá pšenice; Influence of precrop; ecological agriculture; gaining parameters; perennial wheat