Srovnání výhod a nevýhod klasického a internetového bankovnictví v ČR - Kornová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce popisuje výhody a nevýhody klasického a internetového bankovnictví na českém bankovním trhu. V teoretické části práce jsou popsány jednotlivé druhy bankovnictví. Praktická část je zaměřena na vybrané banky, na kterých jsou aplikována vybraná kritéria pro porovnání klasického a internetového bankovnictví z pohledu klientů.
The comparison of advantages and disadvantages of the classic and on-line banking
Keywords: Internetové bankovnictví; klasické bankovnictví; výhody a nevýhody obou systémů; Internet banking; classic banking; advantages and disadvantages of the both systems