Zaměření části areálu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a grafické zpracování plánu velkého měřítka - Trapek, Filip (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem práce je podrobně zaměřit, polohově i výškově, část areálu Jihočeské univerzity a výsledky měření graficky zpracovat v měřítku 1:500. Práce představuje souhrn teoretických a praktických technických postupů směřujících k získání kvalitních výsledků pomocí metody GNSS, metody tachymetrie, metody ortogonální a metody konstrukčních a kontrolních oměrných. Výsledkem tohoto projektu je nově vytvořená mapa zachycující současný stav lokality.
Survey of part of the University of South Bohemia campus in České Budějovice and graphic elaboration of a large scale plan
Keywords: Geodezie; GNSS; mapa; měření; polohopis; výškopis; tachymetrie; Geodesy; GNSS; map; surveying; topography; altimetry; tacheometry