Soubor projektů pro potřeby výuky objektově orientovaného programování - Roháček, Břetislav (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této bakalářské práce je vytvořit univerzální scénář pro řešení problémů malého rozsahu v rámci objektově orientovaného programování. K realizaci jednotlivých fází budou použity volně dostupné nástroje. Součástí bakalářské práce bude soubor projektů, které budou vytvořeny podle navrženého scénáře. Výsledky práce bude možné využít při výuce objektově orientovaného programování.
A set of projects for teaching object-oriented programming