Faktory ovlivňující spokojenost návštěvníků Jihočeského kraje (turistická oblast Písecko) - Pelnářová, Monika (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem práce je identifikace faktorů ovlivňujících spokojenost návštěvníků Písecka a posouzení souladu jejich představ s reálným stavem. Vnímání kvantity a kvality primární a sekundární nabídky cestovního ruchu ve zvoleném regionu z hlediska poptávky a návrh opatření vedoucích ke zvýšení spokojenosti účastníků cestovního ruchu v jižních Čechách.
Factors Affecting a Visitors´ Satisfaction in South Bohemia (The Tourist Region of Písek)
Keywords: dotazníkové šetření; primární nabídka destinace; sekundární nabídka destinace; faktory ovlivňující spokojenost; questionnaire survey; primary supply of destination; secondary supply of destination; factors affecting satisfaction