Analýza možností zmírnění negativních vlivů silniční dopravy ve prospěch ochrany životního prostředí. - Průša, Radek (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá analýzou negativních vlivů automobilové dopravy na životní prostředí a možnostmi jejich odstranění nebo omezení.
Analysis of options to mitigate the negative impacts of road transport in favor of environmental protection.
Keywords: automobily; emise; doprava; životní prostředí; znečištění ovzduší; automobiles; emissions; transport; environment; air pollution