Strategické plánování rozvoje města Domažlice - Jansová, Nicole (Jihočeská univerzita, 2014)
Předmětem bakalářské práce "Strategické plánování rozvoje města Domažlice" je zhodnocení celého procesu přípravy, tvorby a realizace strategického plánu obce. Teoretická část je věnována analýze odborné literatury, zabývající se strategickým plánováním a vlastnostmi strategického plánu. V praktické části je pak zanalyzován Strategický plán rozvoje města Domažlice.
Strategic urban development planning of the town Domažlice
Keywords: strategické plánování; strategický plán; priority; průzkum názorů; Domažlice; strategic planning; strategic development plan; priorities; sociological survey; Domažlice