Možnosti využití Internetu věcí a Robot Operating System - Šenigl, Michal (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato práce prezentuje možnosti využití Internetu věcí a Robot Operating System, zejména v oblasti automatizace a optimalizace procesů. Zaměřuje se na možná řešení nadcházejících problémů jako je rostoucí populace a globální oteplování s pomocí internetu věcí a hodnotí, zda je v dané situaci Robot Operating System přínosem. Zároveň obsahuje model chytré domácnosti jako prezentaci možností Robot Operating Systém.
Possible utilization of the Internet of Things and Robot Operating System
Keywords: Robot Operating System; Internet věcí; optimalizace procesů; Robot Operating System; Internet of Things; process optimization