Komparace kvality života v rurálním prostoru - příklad obcí Opařany a Bernartice u Milevska - Kolářová, Eva (Jihočeská univerzita, 2017)
Obsahem bakalářské práce je komparace vybraných aspektů kvality života a zapojení do dotačních titulů ve dvou obcích, nacházejících se v odlišných okresech Jihočeského kraje. Konkrétně se jedná o obec Opařany (ležící v okrese Tábor) a městys Bernartice u Milevska (ležící v píseckém okrese). Bakalářská práce má charakter empirické srovnávací studie kombinující kvantitativní a kvalitativní přístupy sběru a analýzy dat.
Comparation of quality of life in rural areas - municipalities of Opařany and Bernartice u Milevska case study
Keywords: Kvalita života; venkov; rozvoj venkova; dotační programy; Opařany; Bernartice u Milevska; Quality of life; rural area; rural development; subsidy programs; Opařany; Bernartice u Milevska