Implementace dotací z evropských strukturálních fondů u vybraného podniku - Kabelková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2008)
Evropská unie patří mezi jednu z ekonomicky nejvyspělejších částí světa. Mezi
The Grant Implementation Of The European Structural Funds Of The Selected Company
Keywords: Strukturální fondy; Implementace dotací; OPPP-Operační program Průmysl a podnikání; OPPI- Operační program Průmysl a inovace; ICT-Informační a komunikační systém; Structural Funds; The Grant Implementation; OPIE-Operational Programme Industry and Enterprise; OPEI-Operational Programme Enterprise and Innovations; ICT Information and Communication Technology