Hodnocení a motivace zaměstnanců ve vybrané firmě - Janoušová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem mé bakalářské práce s názvem "Hodnocení a motivace zaměstnanců ve vybrané firmě" je zjistit současný stav v oblasti motivace a hodnocení zaměstnanců pomocí dotazníkového šetření a navrhnout řešení ke zlepšení stavu.Práce se skládá z teoretické a praktické části. První část se zabývá popisem motivace, nežádoucí motivace, radami jak udržet motivaci zaměstnanců, teoriemi motivace zaměřené na obsah a na proces, metodami hodnocení zaměstnanců a dalšími důležitými pojmy k danému tématu. V druhé části bakalářské práce je stručně popsána charakteristika společnosti a její historie, motivační program a systém hodnocení. Dále pak následuje vyhodnocení dotazníkového šetření s konkrétními připomínkami.
Evaluation and motivation of employees in chosen company
Keywords: hodnocení; motivace; motivační program; odměna; dotazník.; evaluation; motivation; motivational programme; remuneration; questionnaire.