Domovy pro seniory v Českých Budějovicích - Koutská, Tereza (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se zabývá domovy pro seniory v Českých Budějovicích. V praktické a stěžejní části práce je zmapováno prostředí těchto domovů, poskytované služby, počet seniorů, personální zajištění.
Retirements Homes in České Budějovice
Keywords: stáří; senior; kvalita života; délka lidského života; zdravotní a sociální služby; domovy pro seniory; old age; senior; the quality of life; life span; medical and social facilities; retirements homes