Informační systém stanice technické kontroly - Kroutil, Petr (Jihočeská univerzita, 2016)
Tématem bakalářské práce je tvorba informačního systému pro stanici technické kontroly. Práce je rozdělena do několika částí, které se zabývají analýzou, návrhem a implementací informačního systému. První část se zabývá seznámením se základními pojmy a analýzou potřeb. Práce dále obsahuje odůvodnění zvolené metodiky, zpracování vývoje a návrh. V poslední částí jsou uvedené technologie, které byly při tvorbě použity a popsána implementace informačního systému na základě předchozích poznatků.
Information system for technical inspection station