Moderní výukové prostředky a jejich využití při výuce na střední škole - interaktivní tabule SMART BOARD - Semrád, Petr (Jihočeská univerzita, 2009)
Moje bakalářská práce se zabývá tématem: ''Moderní výukové prostředky a jejich využití při výuce na střední škole - interaktivní tabule SMART BOARD ''. Uvádí a stručně shrnuje moderní materiální a nemateriální prostředky pro výuku. Detailněji se zabývám digitální technikou - dataprojektory, audiovizuální technikou a interaktivní tabulí. V druhé části mé práce jsem se soustředil na vytvoření ukázkového výukového materiálu pro interaktivní tabuli na výuku základů elektrotechniky pro první ročníky SOŠ oboru autoelektrikář.
Interactive whiteboard in secondary school teaching