Zavlažovací robot s autonomním chováním - Hrad, Daniel (Jihočeská univerzita, 2016)
Předmětem bakalářské práce je vytvoření pohyblivého robota na zalévání květin s autonomním chováním. Teoretická část poskytuje možnosti použití různých technologií na řešení problémů vztahující se k robotovi. Následuje praktické řešení, které popisuje jednotlivé použité součástky a odůvodňuje jejich výběr. Výsledkem práce je zrealizovaný robot umožňující samostatné zalévání květin a stanice na doplňování vody.
Watering robot with autonomous behaviour
Keywords: Arduino; autonomní; robot; zalévání; automatizace; Arduino; autonomous; robot; watering; automation