Využití moderních informačních technologií při podpoře prodeje regionálních potravin - Pilbauer, Pavel (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat využití moderních komunikačních prostředků v rámci internetových platforem, jako jsou sociální sítě, webové stránky, tvorba videí apod. V první části se zabývám obecným objasněním jednotlivých služeb umožňujících internetový marketing. V další části detailněji popisuji možnosti jednotlivých služeb jako součástí komunikačního mixu firem produkujících regionální potraviny a hodnotím jejich přínos.
Using modern information technology to promote regional food sales
Keywords: online marketing; PPC reklama; sociální sít; webová stránka; regionální potravina; online marketing; PPC advertisement; social network; website; regional food