Hry a rozvoj myšlenkových operací - Táborská, Nikola (Jihočeská univerzita, 2008)
Téma, které jsem si vybrala pro svoji bakalářskou práci je velice aktuální, protože hra tvoří nezastupitelnou součást života dětí i některých dospělých. Dítě si hraje a neví, že současně se rozvíjí po stránce fyzické, psychické i sociální. Formou hry získává nové poznatky a další dovednosti, rozvíjí své myšlenkové operace. Ve své bakalářské práci se zaměřím na hru, herní činnost, hračku a v neposlední řadě představím kritické myšlení jako nástroj efektivní výuky v mateřské škole. V praktické části vysvětlím účinnost her v mateřské škole a svojí bakalářskou práci doplním DVD '' Hry v mateřské škole'', výzkumem a zásobníkem her.
Games and Development of Mind Operation
Keywords: Hra; myšlení; děti; Games; thinking; children