Řízení kvality ve vybraném podniku - Turková, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce se zabývá řízením kvality ve vybraném podniku. Cílem diplomové práce je zhodnotit systém řízení kvality a navrhnout případné změny. Práce je zaměřena především na výcvik, vzdělávání a motivaci pracovníků ovlivňujících kvalitu.
Quality management in the selected company
Keywords: jakost; systém jakosti; management jakosti; ISO norma; výcvik; vzdělávání; motivace; quality; quality system; management quality; ISO standart; training; education; motivation