Vyhodnocení a analýza sondových charakteristik - Jedlička, Jan (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce je vyhodnocení a analýza sondových charakteristik naměřených pomocí jednoduché Langmuirovy sondy v nízkoteplotním plazmatu. Součástí práce je také vytvoření grafického uživatelského rozhraní pro již existující vyhodnocovací program.
Evaluation and analysis of the probe characteristics
Keywords: plazma; vyhodnocení; plasma; evaluation