Vybrané hudební činnosti využitelné ve školní družině - Křížová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2023)
Práce s názvem Vybrané hudební činnosti využitelné ve školní družině se zabývá školní družinou jako místem pro volný čas a hudebními aktivitami, které lze zde aplikovat. Tato teoretická práce v úvodních kapitolách popisuje základní charakteristiku cílové skupiny, školní družinu jako místo pro volný čas a současně jako zařízení pro zájmové vzdělávání a také hudební činnosti, které zde mohou probíhat. V další části práce zde popisuji vlastní návrh hudebních činností pro školní družinu, který může posloužit jako inspirace nejen vychovatelkám.
Selected Musical Activities Usable in the School Clubs
Keywords: hudba; dítě mladšího školního věku; školní družina; hudební činnosti; zpěv; volný čas; tanec; návrhy; music; child of younger school age; school club; music activities; singing; leisure; dancing; proposals