Branding destinací cestovního ruchu v Jihočeském kraji - Novák, Jiří (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato diplomová práce pojednává o brandingu destinací v Jihočeském kraji. Zaměřuje se na tři existující organizace destinačního managementu v tomto kraji - Český Krumlov, Písecko a Lipensko.
The Branding of the South Bohemian Destinations
Keywords: branding; destinace; Český Krumlov; Písecko; Lipensko; organizace destinačního managementu; destinační management; branding; destination; down of Český Krumlov; the Písek Region; the Lipno Region; destination management organization; destination management