Marketingová podpora uvádění inovací na trh - Vodák, Robin (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce s názvem ,,Marketingová podpora uvádění inovací na trh" měla za cíl zpracovat doporučení k marketingové podpoře uvádění inovací na trh pro vybraný podnik. Hlavním dílčím cílem práce bylo stanovení prognózy budoucího vývoje inovace speciálně vyvinutého automatu na přípravu výživových doplňků, do čehož zejména spadá správná volba typů, značek, příchutí a ceny jednotlivých výživových doplňků. Cíl práce byl splněn. Hodnocení výsledků a následná doporučení byla založená na výsledcích dotazníkového šetření a výsledcích tržního testování.
Marketing Activites Support of Innovation
Keywords: FITMAT; fitness; marketing; trh; nápojový automat; promo akce; kelímek; nápoj; výživové doplňky; zákazník; tržní testování; FITMAT; fitness; marketing; market; vending machine; promo action; cup; drink; nutrition suplements; customer; market testing