Domácí násilí a práce s osobami ohroženými domácím násilím na Azylovém domě MáTa - Lišková Fornouzová, Jana (Jihočeská univerzita, 2017)
Obsahem této bakalářské práce je zjistit, zda je na Azylovém domě MáTa správně nastavena metodika práce s osobami ohroženými domácím násilím. V teoretické části uvádím pojmy související s domácím násilím, cyklus a fáze domácího násilí a dopad, jaký má na své oběti. Stručně zde představím sociální službu Azylový dům MáTa a uvedu metodiku práce. V praktické části pomocí rozhovorů zjišťuji, zda a jak mají metodiky nastavené ostatní vybrané organizace a pomocí získaných údajů vyhodnotím, zda je metodika na Azylovém domě MáTa nastavena správně.
Domestic violence and work with people endangered by domestic violence in Asylum home MaTa
Keywords: domácí násilí; Azylový dům MáTa; metodika práce; domestic violence; Asylum home MaTa; work methodology