Dentální hygiena u dětí s poruchou autistického spektra z pohledu rodičů - Syslová, Sára (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou dentální hygieny u dětí s poruchou autistického spektra očima rodičů se kterými byly proveden rozhovor. Jde o zdůraznění důležitosti dentálního zdraví a péče o něj. Práce se rovněž věnuje popisu autismu.
Dental hygiene in children with autism spectrum disorder from the perspective of parents
Keywords: Dentální hygiena; porucha autistického spektra; zubní lékař; dentální hygienistka; Dental hygiene; autism spectrum disorder; dentist; dental hygienist