Rusko - česká homonymie v oblasti sloves - Mixánová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2012)
Těžištěm bakalářské práce je rusko-český slovníček homonym v oblasti sloves. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část především vysvětluje pojmy homonyma, paronyma, polysémie aj. Praktická část představuje slovníček ruských homonym s odpovídajícími českými ekvivalenty.
The Russian-Czech Homonymy in Verbs
Keywords: homonyma; paronyma; polysémie; homonyms; paronyms; polysemy