Distanční výuka tématu Pythagorova věta - Bezrouková, Kamila (Jihočeská univerzita, 2022)
V diplomové práci Distanční výuka tématu Pythagorova věta je popsané téma Pythagorovy věty a distančního vzdělávání. Hlavní náplní práce bylo připravit interaktivní výukové materiály pro distanční výuku Pythagorovy věty. V práci jsou tyto materiály popsány a je zde uvedena reflexe od učitelů a žáků. Jedná se o komplexní materiál s aktivitami, který může sloužit pro učitele základních škol.
Distance teaching of the Pythagorean theorem
Keywords: distanční výuka; matematika; Pythagorova věta; distance teaching; mathematics; Pythagorean theorem