Nádorová imunoterapie založená na synergii agonistů TLR a ligandů stimulujících fagocytózu. Posouzení spoluúčasti získané imunity. - Paďouková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této práce bylo zesílení terapeutického efektu imunoterapie založené na synergii TLR agonistů a ligandů stimulujících fagocytózu. Dále byla zkoumána spoluúčast získané imunity při této imunoterapii.
Cancer immunotherapy based on the combination of TLR ligands and ligands stimulating phagocytosis. Assessing the participation of the specific immunity.
Keywords: nádorová onemocnění; imunoterapie; získaná imunita; TLR agonisté; ligandy stimulující fagocytózu; pankreatický adenokarcinom; melanom; cancer; tumor; immunotherapy; specific immunity; TLR agonists; phagocytosis stimulating ligands; pancreatic adenocarcinoma; melanoma