Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku - Durasová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce byla zaměřena na vypracování finanční analýzy podnikatelského subjektu ISOTHERM s. r. o. v období 2006 ? 2010. Podnik působí ve zpracovatelském průmyslu, podle kterého jsem výsledky hodnotila a došla jsem na jejich základě k ucelenému závěru o hospodářské situaci podniku. Finanční analýzu jsem prováděla s pomocí některých metod finanční analýzy a některých poměrových ukazatelů.
Assessment of the financial situation of a particular enterprise
Keywords: Horizontální analýza; Vertikální analýza; Rentabilita; Aktivita; Zadluženost; Likvidita; Vertical analysis; Horizontal analysis; Profitability; Activity; Indebtedness; Liquidity