Cestovní ruch a jeho udržitelnost CR na příkladu cyklodopravy na Českobudějovicku. - Pexová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2015)
Tématem diplomové práce je cestovní ruch a jeho udržitelnost CR na příkladu cyklodopravy na Českobudějovicku. Hlavním cílem práce bylo zjistit možnosti úrovně cyklodopravy na Českobudějovicku z hlediska udržitelnosti. Následně zpracovat plán rozvoje cyklodopravy ve zkoumaném regionu a navrhnout produkt včetně jeho plánu uvedení na trh.
Tourism and sustainability for example of cycling in České Budějovice region.
Keywords: Cestovní ruch; doprava; udržitelnost; bikesharing; cyklodoprava; jízdní kolo; Tourism; transportation; sustainability; bikesharing; cycling; bicycle