Navržení dopravní obslužnosti při rekultivaci Podkrušnohorské výsypky. - Lazur, Luděk (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce pojednová o kompletním ucelení problematiky při navrhování polních cest.
Design of road system in revitalized submountain areas of Krušné Hory
Keywords: polní cesta; rural roads