Možnost volnočasových pohybových aktivit na území města České Budějovice - Loudová, Petra (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce na téma "Možnosti volnočasových pohybových aktivit na území města České Budějovice" je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení základních pojmů. Dále je problematika volného času a pohybových aktivit rozebrána v širším kontextu se zaměřením na dnešní dobu. Praktická část obsahuje stručný popis dané oblasti, včetně zmínky o historii tělovýchovy a sportu v Českých Budějovicích. Stěžejní část práce obsahuje zmapování možností volnočasových pohybových aktivit a vytvoření přehledné informační brožury, která bude sloužit jako pomocník při výběru pohybové aktivity. Bakalářská práce je určena pro potřebu širší veřejnosti, které usnadní výběr pohybové aktivity a doporučí vhodné trávení volného času.
The Possibilities of Leisure Time Exercise Activities in the Territory of České Budějovice City
Keywords: volný čas; sport; volnočasové pohybové aktivity; České Budějovice; zdraví; pohyb; sportovní zařízení; leasure time; sport; leasure time exercise activities; České Budějovice; health; motion; sport facilities