Podnikatelský záměr a možnosti jeho financování - Mikešová, Valerie (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce je zaměřena na vypracování podnikatelského záměru k založení reálného podniku. Konkrétně se jedná o realizaci svatební agentury laV Agency v jižních Čechách. Podnikatelský plán je podrobně rozpracován na 2 části. První, teoretická část, se zabývá charakteristikou základních pojmů související s podnikatelským plánem, rozborem jeho jednotlivých kroků a možnostmi jeho financování. Druhá, praktická část, se zabývá popisem konkrétního podnikatelského záměru a zpracováním organizačního a finančního plánu. Práce dále popisuje vyhodnocení sestavení konkrétního podnikatelského a finančního plánu, zda je plán proveditelný, efektivní a konkurence schopný.
Business Plan and Funding Options
Keywords: Podnikatelský záměr; možnosti financování; finanční plán; konkurenceschopnost; Business plan; funding options; financial plan; competitive