Systém řízení a konkurenceschopnost malého podniku - Trčová, Alena (Jihočeská univerzita, 2016)
Zhodnocení současného systému řízení vybraného malého podniku a jeho konkurenceschopnosti. Návrhy a opatření
A Small Business's Management System and Competitiveness
Keywords: systém řízení; konkurenceschopnost; konkurent; malý podnik; podnikatel; přání a potřeby zákazníků; management system; competitiveness; small business; customers' requests and needs