Podnikový majetek a investiční činnost podniku - Havlová, Eva (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této práce bylo posouzení majetkové struktury v podmínkách vybraného podniku se zaměřením na vybavenost, úroveň a účinnost dlouhodobého hmotného majetku jako podkladu pro zhodnocení investiční činnosti a jejího dopadu na celkové hospodaření firmy.
Corporate assets and investment business activities
Keywords: podnikový majetek; dlouhodobý hmotný majetek; majetková struktura; účinnost dlouhodobého hmotného majetku; investiční činnost podniku; corporate property; corporate assets; tangible assets; property structure; effectiveness of the tangible assets; investment business activities