Role názorového vůdce v MK - Springerová, Nikol (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá rolí názorového vůdce v marketingové komunikaci. Pro tuto práci je vybrána profesní sféra. Zubní lékaři města Benešov. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy, které souvisí s tímto tématem. V praktické části je analyzován současný stav z pohledu zubních lékařů a veřejnosti za pomoci kvantitativní a kvalitativní metody. Cílem této práce je navržení doporučených změn v marketingové komunikaci s využitím názorového vůdce, které by vedli ke zlepšení.
Role of opinion former in Marketing communication
Keywords: marketing; marketingová komunikace; názorový vůdce; komunikační mix; marketing; marketing communication; opinion former; communication mix