Využití koučovacích technik v individuálním plánování - Juriga, Václav (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá konceptem individuálního plánování v sociální práci. V první části se práce zabývá individuálním plánováním a rolí klíčového pracovníka při tvorbě individuálního plánu s klientem. Je zde představena koučovací technika GROW a průběh koučovacího procesu v jeho jednotlivých fázích. Druhá stěžejní část práce předkládá možnost využití koučovacích technik v procesu individuálního plánování. Dokládá to na příkladu tvorby individuálního plánu v pobytových sociálních zařízeních pro mladistvé.
Applcation of Coaching Technique in Individual Planning
Keywords: individuální plánování; klíčový pracovník; koučink; koučovací technika GROW; GROW; mladiství; provázání; individual planning; key worker; coaching; GROW coaching technique; GROW; juvenile; interconnectio