Podmínky a možnosti využívání školních sportovních zařízení v okrese České Budějovice pro mimoškolní organizované i neorganizované sportovní aktivity.\\ - Junek, Filip (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce zjišťuje podmínky a možnosti využívání školních sportovních zařízení mimo školní výuku. Úkol byl zpracován pro potřeby jihočeského Krajského úřadu - odboru školství, mládeže a tělovýchovy. Výzkum byl prováděn v okrese České Budějovice a bylo mu po výběru sledovaného souboru dle potřeb zadavatele podrobeno 22 školských zařízení. Výzkum byl prováděn metodami dotazníku a řízeného rozhovoru. Diplomová práce má objasnit jak jsou využívána již existující sportovní zařízení, zda je jich dostatek a jaké jsou zde podmínky pro aktivní sport.\\
Conditions and possibilities exploitation school sports arrangement in district České Budějovice for out - of - school organized also non - union sports activities.\\
Keywords: Tělocvična; pronájem; vytíženost; sportoviště; veřejnost\\; Gymnasium; gymnasium renting; utilization; sport facilities; public.\\