Chování návštěvníků nákupního centra - Mejzlíková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato diplomová práce je zaměřena na chování návštěvníků vybraného nákupního centra. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy, které s tématem souvisejí. Praktická část se zabývá výzkumem chování návštěvníků v nákupním centru City Park Jihlava. Cílem práce je segmentace návštěvníků a následné navržení doporučení pro management daného centra. Návrhy jsou zpracovány na základě analýzy a vyhodnocení dat osobního dotazování.
Behaviour of Shopping Centre Visitors
Keywords: spotřební chování; nákupní chování; nákupní centrum; management; plánování nájemců; consumer behavior; shopping behavior; shopping center; management; tenant mix