Vyhodnocení provozu bioplynové stanice ve vybrané lokalitě I. - Malík, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá vyhodnocením bioplynové stanice nejen z hlediska ekonomického hodnocení, ale i z pohledu využití vyprodukovaného bioplynu. Na základě těchto poznatků lze posoudit finanční situaci bioplynové stanice a zhodnotit zdali je investice rentabilní.
Evaluation of the biogasy halt running in a selected locality I.
Keywords: bioplynová stanice; bioplyn; ekonomické hledisko; rentabilita investice; likvidace odpadů; využití bioplynu; biogasy halt; biomas; economic view; investment return; waste sisposal; biogas utilization