Konstrukce a realizace programátoru mikrořadičů a jeho aplikace - Musel, Ladislav (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývá konstrukcí a realizací programátoru mikrořadičů a jeho aplikací. Zařízení bude realizováno s pomocí mikrořadiče PIC18F2550. Součástí práce je detailní popis zařízení ze strany hardwaru i softwaru včetně dokumentace. Práce také objasňuje důvody vzniku tohoto konkrétního řešení a ukazuje postupně jeho realizaci.
Construction and Realisation of Programmer of the Microcotroller and Application
Keywords: mikrořadič; PIC\regm{}; programátor; microcontroller; PIC\regm{}; programmer