Odměňování a vzdělávání zaměstnanců ve vybrané organizaci - Srbová, Denisa (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem práce je analyzovat současnou situaci a personální činnosti (odměňování a vzdělávání) ve vybrané organizaci. Součástí práce je navržení opatření vedoucí ke zlepšení současné situace společnosti. Analyzovaná organizace nechce být jmenována. Odměňování a vzdělávání jsou velmi aktuální témata. Organizace musí sledovat trendy v těchto oblastech a musí se zajímat o názory svých zaměstnanců. Lidské zdroje jsou nejdůležitějším zdrojem organizace, proto jim organizace musí věnovat velkou pozornost. Analýza vybrané společnosti byla provedena pomocí dotazníkového šetření a individuálních rozhovorů s manažery a personalistkou. Součástí analýzy je i finanční zhodnocení návrhů.
Remuneration and training of employees in selected organization
Keywords: Lidské zdroje; vzdělávání; odměňování; benefity; zaměstnanci; Human resources; education; remuneration; benefits; employees