Systém získávání a výběru pracovníků ve vybrané organizaci - Čabajová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2018)
Předmětem této práce je analýza systému získávání a výběru pracovníků ve vybrané organizaci. V teoretické části jsou definovány personální činnosti, metody získávání a výběru pracovníků a také metody, které se používají pro zhodnocení celého procesu. Praktická část charakterizuje vybranou společnost, její historii a organizační strukturu. Tato část také popisuje současně využívané metody získávání a výběru pracovníků. Závěr obsahuje návrhy změn, které by mohli vést ke zlepšení a urychlení celého procesu.
System of recruiting and selecting employees in the organization
Keywords: Personální činnosti; metody získávání pracovníků; metody výběru pracovníků; výběrové řízení; hodnocení procesu; Personnel activities; methods of recruiting; methods of selecting; selection procedure; process evaluation