Vyhotovení části tématického plánu velkého měřítka dané lokality - Trapek, Filip (Jihočeská univerzita, 2015)
Projekt je prováděn v kontextu na základě minulých projektů v dané lokalitě. Cílem této práce je tvorba tematického plánu velkého měřítka na základě polohopisného a výškopisného měření. Práce představuje souhrn teoretických a praktických technických postupů směřujících k získání výsledků pomocí metody tachymetrie, ortogonální metody a metody konstrukčních a kontrolních oměrných. Práce se dále zaměřuje na tvorbu samotného tematického plánu v programu MicroStation. Výsledkem je hotový tematický plán velkého měřítka vyhovující požadavkům znázornění situace pro využití jako podklad pro následující parkové úpravy.
Preparing of part of the thematic large scale map of specific locality
Keywords: plán; měřítko; lokalita; plan; scale; locality